Bli en del av vårt team!

  • Bli en del av vårt team!

 • JUST NU SÖKER VI EN ACCOUNT MANAGER!

  Skulle du vilja bli Stockholms bästa säljare? Har du alltid känt att du skulle göra dig bra i kundmöten där du får skapa relation och hitta en bra lösning till kunder runt om i Stockholm. Har du riktigt höga ambitioner och älskar att tjäna pengar? Då vill vi att du läser vidare!

  Vi är ett bolag som förmedlar branschens mest attraktiva portfölj inom telefoni. Vi samarbetar med marknadens ledande operatörer vilket gör oss till en intressant och rolig arbetsgivare att jobba för. Vi är i en expansionsfas och söker just nu de mest hungriga, affärsmässiga stjärnsäljarna som finns där ute som vill fortsätta vår resa tillsammans med oss i våra fräscha lokaler mitt på Odenplan. Har du viljan, så har vi verktygen!

  Jobbeskrivning:
  Som Account Manager på ServeYou jobbar du med att bearbeta våra befintliga och nya kunder. Vi har ett brett kontaktnät och du kommer snabbt ha ett fullt schema med möten. Initialt kommer du att få gå en gedigen utbildning för att lära dig vår produkt för att sedan göra sambesök med våra seniora säljare tills du känner dig varm i kläderna. Du kommer efter det succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

  Du är:
  Du är en framgångssökande och initiativtagande person som gillar högt tempo. En doer som inte är rädd för att misslyckas eller ger upp vid motgång. Som resultat av detta så krävs det att du är stresstålig, självgående och fokuserad. En riktig vinnarskalle helt enkelt.

  Förutom detta;
  Meriterande om du har B-körkort
  Meriterande med datorvana (Word, Excell, PowerPoint)
  Något års erfarenhet av sälj eller service

  Vi erbjuder:
  ServeYou kommer att se till att alla våra säljare har de verktyg som behövs för att genomföra lyckosamma affärer. Du kommer kontinuerligt att coachas och växa som affärsman/kvinna. Det finns stor möjlighet till att tjäna mycket pengar och framför allt ha riktigt roligt på jobbet. Ingen dag är den andra lik och spännande resor och konferenser står ofta på tapeten. Vi jobbar extremt hårt men ser alltid till att fira ordentligt när vi lyckas. Vi sitter i härliga lokaler centralt, mitt på Odenplan. Det finns goda utvecklingsmöjligheter, det är bara du som kan sätta gränserna.

  Lön: Fast lön + provision
  Plats: Centrala Stockholm
  Tillträde: Omgående