Om ServeYou

Let us ServeYou!

Vi är företaget som vill erbjuda kommunikationslösningarna som övriga marknaden rättar sig efter. Tjänster för telefoni och IT som fungerar felfritt, i vått och torrt. Flexibla systemlösningar som är beprövade, skalbara, lätthanterliga och har hög driftsäkerhet. Ett kvalitetsideal som vi aldrig tappar ur sikte och belönat oss med samarbeten med några av Sveriges framgångsrikaste företag.   

Vi vågar också hävda att våra återkommande uppdrag för bolag som Schibstedt Media Group, The Lexington Company, Fritidsresor m.fl. går att spåra i vår ambition att bygga långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare. Receptet? Helhetsansvar i alla led! Tydlig projektledning utan frågetecken och en dialog som inte upphör bara för att slutleveransen är gjord.

Genom en helt kostnadsfri konsultation kan vi kartlägga vilken kommunikationslösning som effektiviserar ert företag.

  • ”Det bästa med ServeYou är att man inom ett område där vår tid och kunskap är begränsad i princip kan bolla över vilken uppgift som helst och veta att de på väldigt kort tid kommer presentera en fungerande lösning.”

    • Peder Jonsson
    • IT-Ansvarig, Företagarna Sverige Service AB

Så skapar vi ”äpplet” – från ax till limpa

  • Inledningsvis gör vi en detaljerad behovsanalys. Under ett förutsättningslöst uppstartsmöte lyssnar vi in vilka lösningar ni har för stunden och vilka krav ni ställer på framtida tjänster.

  • I nästa skede skapar vi det så kallade ”äpplet”. ServeYou sammanställer och analyserar data som rör exempelvis ringmönster, fakturor och funktionalitet – som i sin tur ligger till grund för att matcha de anbud och förslag som vi samlar in från aktuella leverantörer.

  • Beställaren tar sedan ställning till det färdiga beslutsunderlaget och väljer vilken lösning som bäst överensstämmer med den egna organisationens behov. När väl det slutgiltiga valet är gjort sjösätter ServeYou införandet av den nya lösningen.

  • Oavsett fas i processen tar ServeYou ett helhetsansvar för projektledning och leverans. Vi sköter exempelvis helt och hållet den administrationsinsats som följer vid byte av operatör. Detta gäller självklart även efter implementering. Ni kan tryggt lämna över löpande hantering, support och underhåll i våra händer.