Bli en del av vårt team!

AFFÄRSRÅDGIVARE PÅ SERVEYOU

Som affärsrådgivare kommer du ansvara för nya och befintliga kunder hos ServeYou. För oss är kvalité viktigt och något som genomsyrar allt du gör. Vi jobbar som ett team och driver kundprojekt tillsammans. Det är viktigt att du trivs i grupp och drivs av att hitta den bästa lösningen för våra kunder.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och det är viktigt att du är serviceminded och alltid sätter kunden i fokus.

Din profil

– Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt
– Erfarenhet inom projektledning, sälj och kundvård är meriterande
– Goda kunskaper i Office-paketet
– B-körkort är meriterande men inte ett krav då vi arbetar främst innanför tullarna

Egenskaper

Du besitter en god samarbetsförmåga och har lätt att knyta nya kontakter. Du är flexibel, prestigelös och kreativ i din roll som affärsrådgivare och har en hög social kompetens. Du är förtroendeingivande och relationsbyggande med en stor portion tålamod då våra säljcykler ibland kan vara långa.

Övriga personliga meriterande egenskaper är att fungera i en miljö där många personer samarbetar mot bästa möjliga resultat och nöjda kunder. Det vi värdesätter allra högst är att du har rätt personlighet och rätt inställning.

ServeYou erbjuder

Du kommer få gå en grundläggande utbildning/genomgång för att lära dig vårt arbetssätt och våra tjänster, samt göra sambesök med våra erfarna affärsrådgivare tills du känner dig varm i kläderna. Rätt person kommer på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom företaget.

ServeYou ser till att alla våra medarbetare har de verktyg som behövs för att genomföra lyckosamma affärer. Du kommer kontinuerligt att coachas och växa som affärsrådgivare.

Vi arbetar kontinuerligt med att våra medarbetare ska vara nöjda och vi värdesätter att det ska vara roligt att gå jobbet. Ingen dag är den andra lik och spännande resor och konferenser är något som påverkar trivseln positivt hos oss.

Vi sitter ett stenkast ifrån Odenplans pendel- och tunnelbanestation. En stadsdel som växer med shopping och mysiga restauranger.

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid

Maila ditt CV till info@serveyou.se