Mobile Device Management

Har du kontroll på alla användare och enheter inom företaget? Har alla användare en säker kod? Är rätt appar installerade? Loggar enheten in på rätt WiFi?

Vad ingår?
Managering/Policys
Fjärrhantering
Asset management
Rapporter
Device on-boarding/enrollment

Full kontroll på användare och enheter

Med vår MDM-portal sparar du mycket tid och energi genom att effektivt hantera företagets användare och mobilenheter. Dessutom är du säker på att att er mobila kommunikation är säker och inte bryter mot lagar och regler.

Alla mobilanvändare i företaget registreras och aktiveras/deaktiveras i vår MDM-portal. Mobilenheter registreras och knyts till användare med hjälp av DEP/Knox vilket innebär att enheterna ägs av företaget och inte användaren. Du slipper alltså problem med privata app-stores och konton i din organisation.

När enheten startas så installeras de på förhand bestämda inställningar och appar som gör att användaren får en perfekt användarupplevelse från första stund.

 

Case: Teknikkonsulterna Bjerking har ServeYou som strategisk partner och support inom mobilkommunikation. Läs mer

MDM med ServeYou

Med ServeYou i laguppställningen så får du 100% kontroll på alla användare och enheter inom ditt företag. Vi ser till att alla användare använder säkra koder, att rätt appar är installerade samt att enheten loggar in på rätt WiFi.

Vad ingår?
Managering/Policys
Fjärrhantering
Asset management
Rapporter
Device on-boarding/enrollment

Kontakta oss gärna när

När ni inte nyttjar det ni betalar för

Ni har behov av andra tjänster än de ni har

Ni har många olika avtal och abonnemang

När era nyanställda får vänta på sin telefon

När telefoner lätt kommer bort

Ni är osäkra på om ni lever upp till GDPR